INFORMATIE

Hé, wat leuk dat je mijn blog hebt ontdekt! Dé creatieve blog over snailmail, handlettering en DIY. Elke woensdag komt een creatieve blogpost online waarmee ik jou wil inspireren, zodat jij kunt creëren.

Over mij
Ik ben Daniëlle, 30 jaar, getrouwd met Lukas en samen hebben wij twee dochters (6 & 5) en een zoon (1,5 jaar).

In het dagelijks leven ben ik een creatieve thuisblijfmoeder die absoluut niet stilzit en iets doet met haar ambities.
Naast het hebben van mijn blog,
– run ik mijn eigen Webshop LadyBug
– heb ik een lichtelijke snailmailverslaving
– houd ik een Art -en Memory Journal bij
– organiseer ik -samen met Tessa- meermaals per jaar de Handlettering Swap
– geef ik mini workshops op creatieve beurzen

In mijn shop verkoop ik de meest toffe stationery en papierwaren. De meeste producten zijn gesponsord door andere creatieve ondernemers, zodat ik dit kan doorverkopen voor het goede doel. Zo kun je dus altijd een goed doel steunen met je aankoop.

Over mijn blog

Al sinds 2005 ben ik actief aan het bloggen. Aanvankelijk begon ik een creatieve blog over knutselen, musical, gedichten en gedachtenspinsels. Helaas verwaterde dit toen ik startte met mijn HBO studie Pedagogiek. Ik had er gewoonweg geen tijd meer voor. Vlak na mijn studie, in 2013, werd ik moeder en mijn hoofd zat vol verhalen over zwangerschap en opvoeding. Als afgestudeerd pedagoog leek het me een leuke uitdaging om hierover te bloggen en zodoende. Na de geboorte van onze tweede dochter zocht ik op internet mijn blog op en toverde hem om tot een heuse mamablog. Maar nee, dat was het niet voor mij. Ik werd er niet gelukkig van en alle verhalen over opvoeding; ik werd een beetje moe van. Ik wilde weer gaan doen waar ik in eerste instantie mee begonnen was, een creatieve blog. En dus, na één jaar mamablogster geweest te zijn, is op 1 maart 2015 mijn vernieuwde creatieve blog geboren.

Over de naam
Als 15e jarig puber bedacht ik de naam buttydaantje. Sindsdien is dat altijd mijn nickname geweest en gaf deze ook aan mijn blog. Ik houd enorm veel van vlinders en combineerde daarom mijn eigen naam met het engelse woord ‘butterfly’, waaruit buttydaantje ontstond!

Ik wens je heel veel plezier op mijn blog! Dat je maar vooral geïnspireerd mag worden door alle creatieve ideeën. Vergeet niet dat je me kunt volgen, dat zou ik hartstikke leuk vinden.