Geplaatst in Reviews

Remember happiness!

We leven momenteel een nieuwe manier van leven. De anderhalve meter samenleving. Social distancing. De meesten van ons zijn veel thuis. We brengen meer tijd door als parters of gezin. Benut die tijd samen op de momenten dat het kan. Leg het vast!

Vorig jaar zomer, augustus 2019. Mijn ouders waren 33 jaar getrouwd. Samen met mijn broertjes en zusjes organiseerden we in het geheim onder andere een gezinsshoot. Dit bracht niet alleen leuke en fijne momenten tijdens de shoot zelf, maar zeker ook daarna. Wat bijzonder om deze waardevolle momenten op beeld te hebben. In te kunnen lijsten. Voor altijd op terug te kunnen blikken.

De foto’s zijn genomen door Süreyya. Een lieve, enthousiaste meid, die met veel plezier fotografeert. Süreyya is een echte meedenker, wat heel fijn is voor -en tijdens de shoot. Zo staat ze open voor zelf meegebrachte attributen en denkt ze ook graag mee over de locatie. Van te voren bekijkt ze deze nauwkeurig, zodat ze de mooiste plaatjes kan schieten. Zelf beschikt ze ook nog over een mega schommel waar 2 personen op kunnen zitten. Ideaal tijdens een loveshoot!

Süreyya werkt in omgeving Gelderland/Brabant. Ze heeft hier inmiddels ook wat mooie plekjes ontdekt. Vraag haar naar de mogelijkheden. Ze heeft oog voor detail en betrekt de pracht van de natuur er graag bij. Ook in de huidige omstandigheden kun je gewoon een shoot bij haar boeken. Ze houdt hierbij anderhalve meter afstand van jullie en stuurt de poses die ze in gedachten heeft, van te voren op via de telefoon. Uiteraard geeft ze tijdens de shoot ook tips en aanwijzingen.

Ik zou zeggen, pak je kans in deze corona-tijd! Of juist daarna. Agenda’s zijn nagenoeg leeg, tijd dus om eens mooie foto’s van jullie als stel of gezin te laten maken. Of dit nu is als herinnering aan deze tijd of misschien wel als aankondiging van een leuke gebeurtenis? Süreyya legt het met liefde vast.
‘To remember happiness’.

Prijslijst
– Gezinsshoot / loveshoot: €150 (inclusief 40 bewerkte foto’s + alles onbewerkt
– Verloving/feest: €250 (inclusief 50 bewerkte foto’s + alles onbewerkt

Contact
Instagram: @szgraphy
Stuur haar een privebericht voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s