Geplaatst in Snailmail

Valentijnssnail

Het was alweer een hele poos geleden, maar ik maakte eindelijk weer eens een snailmail. Dit keer in thema Valentijnsdag. In deze foto blog zie je wat ik maakte en kreeg.

Ik wisselde een snailmail uit met Sandra, die ik heb leren kennen via Instagram. Ze gaf aan te houden van de kleuren rood en blauw, dus ging ik op zoek naar papier in die kleuren. Ook vond ik nog een leuk minikaartje met een blauw hartje in een bloempot. Vond hem wel toepasselijk voor de voorkant van de snailmail.

Ik stopte hem in een doorschijnend zakje en liet hem via een klein rond venstertje dat ik uit had geponst, aan de voorkant terug komen. Het zakje maakte ik aan de andere kant vast met een splitpen. Om het pinnetje hiervan te verbergen, plakte ik er aan de voorkant een sticker overheen met Happy Valentinesday. In het midden, aan de binnenkant van de snailmail, maakte ik een vakje waar ik goodies in stopte. De rest leukte ik op met stickers en plaatjes. 

Van Sandra zelf kreeg ik ook een snailmail. Het leuke van snailmail is om verschillende stijlen te ontdekken. Zo inspireer je elkaar. Leuk om te zien hoe zij weer een geheel eigen stijl heeft. Ze stuurde een grote snail, vol goodies, confetti en retro plaatjes. Zo leuk! En dan die doilie in hartjes vorm, superleuk bedacht.

Hoe maak jij meestal een snailmail?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s