Geplaatst in Handlettering, Reviews

Review: Outline Markers

Al een poosje mag ik geen nieuwe schrijfwaren kopen van mezelf, maar voor deze maakte ik een uitzondering. Deze had ik nooit eerder gezien en bij onze Action zijn dit soort dingen nogal schaars verkrijgbaar. Meenemen dus die handel!


Outline markers, ik zag ze voorbij komen op Instagram. Wát zijn ze tof! Deze kende ik nog niet en daarom was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Deze zilveren metallic markers geven namelijk een heel mooi gekleurd randje om de letters heen. Ideaal als je net als ik dol bent op handletteren.

Ze zijn te koop bij de Action en ik nam alle kleuren mee die ze hadden. In totaal zijn er vier setjes met daarin drie markers, maar het setje met zwart, paars en blauw was hier helaas niet te vinden. Wél de kleuren groen, turquoise, lime, blossom, rood, grijs, geel, roze en oranje. Een setje met drie markers kost €1,49.

Op de achterkant van de verpakking staat heel duidelijk uitgelegd hoe je ze dient te gebruiken. Het is belangrijk dat –voordat je ermee gaat schrijven of tekenen- je de markers eerst goed heen en weer schud. Niet op en neer, want hierdoor kunnen ze verstopt raken! Daarna druk je op een testvel een aantal keer de punt op en neer. Op gegeven moment zie je de inkt vanzelf in de punt verschijnen. Als je niet genoeg inkt in je punt hebt zitten, krijg je geen metallic kleur in je lijnen. (zie linksboven op de foto hierboven).

Ik heb alle markers uitgeprobeerd op een vel aquarelpapier. Helaas komen de kleuren op de foto’s niet mooi uit, maar zo krijg je toch een beetje een idee. In het echt is het nog veel mooier! Leuk is dat wanneer je een letter hebt geschreven, en je er nog een letter aan schrijft, deze heel mooi overloopt. Dit zie je vooral mooi op de foto hieronder waarbij ik alle letters in een verschillende kleur aan elkaar vast heb geschreven. Ik ben hier erg enthousiast over.

Zoals ik al schreef heb ik de markers op een vel aquarelpapier utgeprobeerd. Op de verpakking wordt ook aangegeven dat ze op dit papier het meest tot hun recht komen. Ze drukken een klein beetje door aan de achterkant, maar geven geen afdruk op het vel erachter. Ik zou ze dus niet zomaar in je Bullet Journal gaan gebruiken. Test ze voor de zekerheid van te voren even uit op een oefenvel achter in je journal.

Zelf ben ik heel tevreden over dit product en superblij dat ik ze heb aangeschaft. Ik hoop binnenkort de laatste drie ontbrekende kleuren ook te scoren. Het is een echte musthave!

Ken jij deze Outline Markers al?

3 gedachten over “Review: Outline Markers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s