Geplaatst in Handlettering, Reviews, Snailmail

Nieuwe ontdekking

Vorige week zocht ik naar een fijne textielstift. Aangezien ik momenteel -helaas- veel te weinig naar de stad kan, ben ik mijn zoektocht online gestart. Uiteindelijk kwam ik bij een shop die me blij verraste. Ik had er wel eerder van gehoord, maar ze biedt zoveel meer dan ik had verwacht.

img_2364
Ik vond de stift in de handlettering shop: Handlettering doen we zo! Daar vond ik er éen van Edding. Mijn favoriete merk wat betreft letteren. Natuurlijk kon ik het niet laten ook onder het kopje ‘BIG SALE’ te kijken. Hier kan altijd wat leuks tussen zitten. Blij verrast was ik dan ook toen ik zag dat er ook papier -en knutselwaren worden verkocht. Zo vond ik een leuk setje die cuts (40 stuks) voor maar €1. Altijd leuk om te gebruiken bij snailmail. Verder vond ik ook een setje viltstiften van het merk Schneider. Dit is een slimme stift met het zogenoemde Link-it systeem. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar ik vond het de moeite waard een setje te kopen.

Na ontvangst van mijn bestelling kwam ik er pas achter hoe fijn de viltstiften eigenlijk zijn. Ze zijn heel compact verpakt, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Verder kun je het setje heel handig neer zetten tijdens het kleuren of tekenen. Maar dit is nog niet het enige. Het Link-it systeem betekent namelijk dat je de stiften aan elkaar kunt koppelen. Dit kan ook met de fineliners van deze lijn, superhandig! De stiften hebben een fijne met rubber beklede driekantige greep, waardoor je heel ontspannen kunt schrijven. Daarbij zijn ze gemaakt van 88% bio plastic. Al met al vele voordelen en dus een goede aankoop vind ik zelf.

Wat is voor jou ooit een verrassende aankoop geweest?
Laat het weten in een reactie!

2 gedachten over “Nieuwe ontdekking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s